Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Måndagsmat

Eftersom jag inte tycker om måndagar, så är det perfekt att ha måndag som "godisdag". Hyvää ruokaa, parempi mieli, jepjep.

Päivän herkuttelu:

Pippuroitu possun sisäfile ja salaatti.

Possu on maailman helpoin ruoka, ylimääräiset läskit vaan pois, liha sopivankokoisiksi paloiksi, suolaa pintaan ja mustapippuria (ja vähän valkopippuria, valkosipulijauhetta ja chiliä), ja eiku pannuun kypsymään.

Salaattikin on helppo ja herkullinen, jääsalaattia, avokado, suolakurkku, paprika, tomaatti ja maun mukaan joko Apetinan valkosipuli-oliivi Feta Snacks, jolloin se öljy toimii salaattikastikkeena, tai mozzarellaa ja salattikastikkeena balsamico-oliiviöljysekoitus johon on raastettu valkosipulia.

Nam, nam, nam...

Ja vatsa kiittää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti