Nog måste man ju baka nånting "påskigt" under påsken=)
Botten:
3ägg
1,5dl socker
2msk kakao
1tsk bakpulver
0,75dl potatismjöl
Fyllning:
1burk vaniljkvark
1burk mangopiltti
Dekorering:
Vispgrädde/vaniljvisp
Konserverad persika
Sätt på ugnen, 250°. Ta fram en plåt, lägg på bakplåtspapper.
Blanda de torra ingredienserna i en skål.
Vispa ägg och socker ungefär så länge det tar tills ugnen är varm så att smeten inte måste vänta på att få gå in i värmen.
Rör ner de torra ingredienserna i smeten, och bred ut på plåten.
Gå ingenstans, inte ens snabbt till vessan, bottnet är klart på
MAX 5min!
Ta ut plåten, stjälp över bottnet på ett bakplåtspapper
Vispa grädden medan bottnet svalnar.
Skär av bottnet på mitten.
Bred ut över ena halvan kvarken och pilttin.
Lägg på andra halvan.
Skär passliga bitar.
Klicka på grädden.
Skär små bitar från persikan och lägg på bakelsen.
Servera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti