Maanantait ei ole minun juttuni.
Ei ollenkaan.
Sen takia maanantaisin on pakko keksiä jotain kivaa, ja on todella mukavaa että ainut TV-ohjelma jota jaksan seurata tulee juuri maanantaisin.
Jee Huippumalli haussa!
Kivaa katsella niitä hoikkia nuoria tyttöjä ja haaveilla samanlaisesta vartalosta.. Ja syödä Maraboun suklaata samalla.
Niin, miksiköhän minulla ei ole mallin vartaloa...
Maanantaisin pitää myös keksiä jotain hyvää ruokaa.
Minulla oli kaapissa
1jämäpala parmesaania
1jämäpala goudaa
broilerinfilettä
Raastoin juustot, ja sekaan valkosipulia ja salottisipulia. Hiukan suolaa.
Tuli mukava pieni taikina, ja sillä täytin broilerin.
Pintaan suolaa ja currya.
Mokasin kun paistoin ne pannussa, paremmi varmaan onnistuisi jos ruskistaisi fileet ensin pannussa ja sitten laittaisi uuniin kypsymään.
Broileri sai lautaselle kaverikseen helpon perunasalaatin.
Kaveri teki tätä mökillä viime kesänä, nami.
Suomalaisia uusiaperunoita ei vielä saa, mutta espanjalaiset kelpasivat tähän hätään.
Salaattiin meni siis
Uusiaperunoita
Tomaattia
Jääsalaattia
Kurkkua
Suolakurkkua
Paprikaa
Salottisipulia
Fetasnack (oliivi ja valkosipuli)
Avokadon sai taas heittää pois, oli vähän liian ruskea sisältä minun makuuni...
Pitäisi kehittää joku vihannesröntgen kauppaan, näkisi aina missä kunnossa avokadot, jäävuorisalaatit, appelsiinit ja melonit oikeasti ovat, sen sijaan että pettyy kun tulee kotiin.
Perunat vain kiehumaan, ja salaattiainekset kulhoon. Perunat saa hiukan jäähtyä ennenkuin niitä pilkkoo ja heittää muiden perään.
Jos annokselle kehittäisi jonkun hienon nimen se olisi varmaan
Juustolla täytetty broilerinfile ja Katin mökkisalaatti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti